Aspiepower Media

Känslig för ljud?

Många personer med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som tex Aspergers syndrom är ljudkänsliga och upplever vissa ljud som obehagliga. Själv har jag inge större problem med detta det enda jag kan uppleva som jobbigt är när man tex är i köpcentrum med massa ljud eller när man sitter och äter i stora lokaler som tex skolmatsalen.
Men jag lider inte av det på det sättet så jag flyr rummet som jag vet att det finns andra som gör. En del tycker tom att ljudet är jobbigt i sitt eget hem tex om man bor i stan där bussarna åker förbi.
Så jag tänkte tipsa om en grej så man kan ljudisolera sitt hem. Det finna något som heter ljudabsorbenter som är plattor som man kan sätta upp på sin vägg för att dämpa ljud.
Och nu tänker ni kanske ”men jag vill väll inte ha några fula plattor på min vägg” men vet ni vad det bästa är?
Dom finns med olika motiv på och ser ut helt som vanliga tavlor:)
Hur himla smart är inte det då om man är ljudkänslig?
Man sätter bara upp en ”vanlig” snygg tavla så vips så har man dämpat ljudnivån i sitt rum och slipper plågas mer:) Skärmklipp rrerrwe

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *