Aspiepower Media

Gästinlägg- Saras historia del 6

2013-05-24

Livet rullar på.
Det har snart gått tio månader sedan mamma dog.
Jag kämpar fortfarande på allt jag kan Vid jul hade jag ett återfall i mina självskador efter att ha varit självskadefri i nära två år.
Jag skriver mycket för att reda ut mina tankar och känslor.
Efter mammas död har jag blivit väldigt rädd för att förlora någon eller något som jag älskar, döden finns ständigt i mina tankar. Precis efter mamma gick bort så var jag väldig orolig och vaknade flera gånger varje natt för att gå runt och kolla så alla djuren och Jakob fortfarande levde.
Att Jakob lever är fortfarande det första jag kollar när jag går in i sovrummet och Jakob sover. Att ha förlorat min mamma är jättetungt.
Men jag fokuserar på att utmana mig själv.
Jag kämpar med att försöka lära mig vara i mataffärer och jag försöker ta körkort. Jag spenderar också mer tid med familjen och jag träffar arbetsterapeuten varannan till var tredje vecka. Det är ganska mycket prat om att börja på DBT.
Men jag är fortfarande inte ”frisk nog” att klara av den utmaningen.
När jag får körkort kommer det nog att gå lite lättare för då försvinner ju ett av de svåra delarna av att börja på DBT , nämligen att åka buss helt själv. Precis som för alla så har jag både bra och dåliga dagar och jag försöker verkligen ta tillvara på alla bra och fina stunder som jag får uppleva. 249719_10150204172722610_548502609_7803689_4287083_n

Detta inlägg är skrivet av Sara och var sista delen av hennes berättelse.
Jag tackar Sara för att hon valt att dela med sig av sin historia på min blogg och önskar henne lycka till i framtiden:)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *