Aspiepower Media

Att shoppa skolväska

Som ni redan vet så ska  så börjar jag plugga igen den 19 augusti, efter att ha gjort annat i 4 år.
Och när man ska plugga så måste man ju ha en skolväska. Ska jag lyssna på läkarna/sjukgymnasterna så ska jag ha en ryggsäck eftersom det sliter minst på min onda rygg/nacke/axlar, men de vill ju såklart inte jag ha;) Jag vill ha en stor snygg handväska som jag även kan ha som skolväska men jag är så himla kräsen när det gäller just handväskor.
Men när jag väl hittar en jag gillar så säger de klick direkt. Så nu har jag fått gett mig ut i väskdjungeln, tänkte kolla i Ullared på torsdag med men klicka runt på nätet för att hitta inspiration och här är några favoriter, men ingen som de riktigt klicka med….   Om läkarna ska få som dem vill: Klicka på bilderna för att se mer info om väskorna:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *