Okategoriserade

Underbar läkare

Trodde aldrig att jag skulle få höra mig själv säga det här men jag har träffat en underbar läkare.
Han satt och lyssna på mina tankar och funderingar i över 35 minuter.
Att jag har en bråkig mage är det ju inge tvivel om men när jag berättade att jag upplevde att man tar det som psykiskt och att jag aldrig får hjälp på riktigt sa han: ”Vafan håller vi på med? Vi har öppnat dig 4 gånger, vi har vart inne med kameror överallt men vi hittar inge fel, i stället skickar vi dig vidare till nästa läkare. Man kan inte alltid hitta orsaken till smärta men man kan försöka lindra den och göra något åt den, funkar inte medicinen så kan man bara sluta med den. Men funkar den så har vi löst ett mysterium tydligen”  Så efter typ 10 år med magsmärtor får jag först nu testa IBS medicin. Han trodde även att jag haft ett litet magsår men som börjat läkt nu av medicinerna jag fått för det. Så ska testa den här medicinen i några veckor sen får vi se hur effekten blir och om det kanske är dags att skicka mig till smärtkliniken, för att en gång för alla få lära mig hur jag ska leva med kronisk smärta. Känns så himla skönt att det verkligen är någon som lyssnar på en och tar en på allvar och säger flera gånger att du har ont på riktigt det här är inte psykiskt.
För tillslut börjar man tro om läkarna faktisk har rätt, är det bara jag som inbillar mig?
Jag hoppas verkligen att  medicinen hjälper för vore fruktansvärt skönt att äntligen få en diagnos och kanske bli bättre behandlad vid framtida akutbesök. Det löste sig även med sjukresan. Efter 5 samtal (med 5 olika personer) fick jag tillslut boka min rea. 4/5 fråga varför jag skulle ha sjukresa för är man 26 år så BORDE man kunna åka vanlig buss/tåg den 5:e och sista fråga inte ens utan boka bara in mig, kanske tröttnade de på mig:P

Hitta bra medicin på ICA maxi;)

Hade visst fått nya grannar under helgen också:P
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: