Okategoriserade

1 år med sprutor

Skönt med sovmorgon, tror jag skulle leva ett bättre liv om jag kunde få ha sovmorgon minst en gång i veckan förutom på helgerna. 10 timmar sömn och det är skönt att vakna upp utsövd men även ha möjlighet att ligga kvar i sängen och dra sig hur länge man vill.
Hade lite telefonsamtal att ringa, men det kan man ju göra i sängen;) Men hade vart ännu skönare att slippa vakna av smärta.
Behövde inte ens kolla ut genom fönstret, visste redan att det töade ut.
Min kropp gillar inte väderförändringar.
Lederna värker, fick krypa in i duschen och försöka få i gång pensionärs kroppen.
Och i dag var det dags för  veckans spruta. 5veckor utan infektioner borde nästan firas, har ju bara opereras akut, haft Magsjuka, haft feber, haft X antal inflammationer och en axel som glider ur led hela tiden men de går ju framåt ialf;-) För ett år sedan tyckte jag att det var fruktansvärt obehagligt att ge sig själv en spruta i benet. Nu är de en del av min vardag och får jag inte ta en på några veckor pga infektioner så längtar jag efter det. Men jag undrar hur fan klara jag mig i 15år utan sprutor när jag knappt överlever en månad nu? 
Tack Enbrel för att du kom in i mitt liv! Nu ska jag försöka få nått i magen, plocka lite i kaos lägenheten och sen göra mig redo för att åka till Molkom för att jobba kvällspass.
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: