Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Godmorgon! - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
Okategoriserade

Godmorgon!

Sovit kasst i natt vaknat hundra gånger av smärta men ville inte ta morfin så jag skulle va groggy när jag ska till skolan. Nu ligger jag i soffan och försöker få i mig frukost och håller på att frysa ihjäl, ser inte fram emot vintern:( Ska snart bege mig till bussen för att åka till skolan en liten stund. Blir en kortis i dag, för ska ta bussen hem igen redan 10.40 så jag hinner duscha och göra mig klar för ingreppet kl 13.40.
Med andra ord droga ner mig så jag inte vet vad de gör:P
Uhhhhh jag vill inte:(

]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3