Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Före och efter bild -25 kg – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Före och efter bild -25 kg

Före och efter bild -25 kg

Jag började min resa med Viktväktarna den 5 maj 2008 efter att ha gått på 30 kg på en 1,5 månad pga mina mediciner. Tyvärr är viktuppgång en vanlig biverkning som psykmediciner har. Många lider av att gå upp i vikt. Man mår dåligt psykisk och då får man mediciner så man mår dåligt fysiskt. Då mår man ännu sämre psykisk.

Dags att sätta ner foten

Jag är ett dock ett levande bevis på att man faktiskt kan göra något åt det. Jag gick ner 30 kg på ca 1 år. Jag höll vikten i 9 år tills de började höja medicinerna igen. Jag gick upp 10 kg förra hösten och bestämde mig för att det var dags att sätta ner foten igen. Sedan januari har jag tappat 9,6 kg och i går visade vågen sammanlagt -25 kg.

Kan jag så kan du

På bilden nedan ser ni skillnaden 2008-2018. Alltså 25 jävla kg! Hur orkade jag ens bära runt på det? De är ju knappt att jag orkar bära upp 10 kg kattsand till tredje våningen i dag. Helt galet! Jag hoppas att min resa kan inspirera andra. Kunde jag så kan du!

-25 kg

2 reaktioner på “Före och efter bild -25 kg

  1. Vad duktig du är! Jag beundrar dig verkligen som klarat detta.

    Får jag var så fräck så jag ställer en fråga till dig som verkar ha en massa kunskap. Jag skulle behöva köpa hörlurar som stänger ute så mycket ljud som möjligt men jag vet inte hur jag ska välja för att hitta något bra. Det är ljudet runt om jag vill slippa så mycket som möjligt av. Vet du något om detta?

    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *