Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa Självskadebeteende

1 år och 5 månader utan självskadebeteende

1 år och 5 månader utan självskadebeteende

Ännu en månad har passerat. I dag har jag klarat 1 år och 5 månader utan självskadebeteende. Som jag skrev förra månaden så minns jag inte ens när jag sist tänkte tanken på att skada mig själv. De rullar bara på nu. Det är en av styrkorna med min Asperger diagnos. När jag verkligen bestämt mig för något och har tydliga mål, så ger jag mig inte förrän jag lyckats. Jag har bestämt mig för att klara 2 år och jag kommer göra det. Jag har tagit ut segern lite i förskott . Jag har nämligen bokat in en tatueringstid den 22/1. Jag tycker att det är ett bra sätt att fira på.

Här hittar du mina strategier för att inte skada mig själv.

1 år och 5 månader utan självskadebeteende

You Might Also Like

6 Comments

Leave a Reply