Aspiepower Media

Godmorgon världen!

Godmorgon världen!

Godmorgon världen! Det är lördag och jag har sovit hela natten. Körde laserpekare med Baby i går kväll ihop om att hon skulle bli trött och vilja sova på natten. Det verkar som att det funkade. Jag har inga större planer för dagen, vi får se vad den bjuder på.

Handotrosen är på

Som ni ser på bilden så försöker jag använda min handotros all min vaken tid nu. Jag var till Ottobock och pratade med dom om ett stöd till armbågen.  Dom hade ett för 500 kr som han inte ens visste om det skulle hjälpa där jag har ont. Så han rekommendera mig att använda min handotros, som jag redan har. För då lyfts fingrarna så muskeln jag har ont i får vila lite. Jag tycker det är schyst att de är ärliga när de är osäkra på om det kommer hjälpa. Och efter ett dygn känna det faktisk lite bättre

Ska till sjukgymnasten på tisdag

Jag ska till sjukgymnasten på tisdag så hoppas på att få ett träningsprogram. Det är ju såklart min sjukdom som är grundproblemet men jag tror att jag har ”sociala medie armbåge ”, 2017 variant av tennisarmbåge. Eftersom det är höger handen och det gör ont när jag rör tummen. Vilket jag gör x antal timmar om dagen på datorn och mobilen. Ändå har jag en anpassad arbetsplats så på kontoret har jag höjd och sänkbart bord och allt sånt för att slita så lite som möjligt på min redan trasiga kropp.

godmorgon världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *