Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 När en katt packar kameraväskan… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När en katt packar kameraväskan…

Låt aldrig en katt packa kameraväskan åt er….

Hej kompisar! I morgon ska jag fota Dennis Jonssons Race i Hagfors. När jag skulle packa kameraväskan så inser jag att Baby redan börjat packa den åt mig…. Vet inte riktigt vad hon försöker säga med det här haha. Är det här vad man behöver när man ska på speedway?;)

2 reaktioner på “När en katt packar kameraväskan…

  1. Har varit på speedway många gånger men jag måste ha packat fel för någon sån där har jag aldrig haft med ? Men Baby har ju rätt, säkerheten först ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *