Aspiepower Media

E-type, vänner och bikini-jakt

Såg E-type på PIP i går

Spenderade som sagt gårdagen på Putte i parken med Hjärnkoll. Men åkte hem en sväng för att hämta ut mediciner och äta. Sen åkte vi tillbaka för att se på E-type.

E-type

Jag tycker att PIP är sämre i år än vad det varit tidigare. Vet inte om det är jag som blivit vuxen, haha. Men mötte iallafall massa vänner jag inte sett på ett tag så det var kul. En av dem var Slisk, första gången vi var på festival tillsammans var 2006. Åren går men vi har inte åldrats ett dugg ?

I dag skippar vi Putte i stället är vi bänkade framför tv:n och kollar på SM-finalen i speedway. Hejarklacksledaren har dock somnat ??

Förmiddagen har jag spenderat på stan och letat bikini. Tror jag har testat typ varenda bikini-bh i hela Karlstad. Vet inte vad det är för fel på mina bröst men ingen storlek passar. Är de inte för stora eller för små. Tillslut hittade jag en på Cubus som passade. Nu är jag redo för Grekland. Fast jag hade redan packat ner fem bikinis men nu är extra redo?

1 reaktion på “E-type, vänner och bikini-jakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *