Aspiepower Media

Glöm inte att boka din biljett till min föreläsning i Karlstad!

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Aspiepower media, Sociala kunskapbanken, ABF Värmland och RSMH Kalstasola
………………………

föreläsning

Missa inte min föreläsning i Karlstad!

Nu är det bara 10 dagar kvar till föreläsningen i Karlstad och salen fylls på mer och mer för varje dag och nu är mer än halva är full, så kul! Så vill du komma så är det hög tid att boka din biljett nu!  Det gör det genom att klicka här  och klicka i att du kommer till evenemanget, då är ditt namn uppskrivet och du har en plats även om det blir fullt. Vill du ta med vän eller fem så är det bara du skriver till mig så lägger jag undan en biljett även till dem:) Man betalar på plats och vi tar endast kort, biljetter kommer säljas i kassan i mån av plats.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *