Finbesök och årets första speedway-GP

YAY äntligen dags för årets första speedway-GP!

Börja dagen med att sova till 11 sen åkt vi en sväng till Örebro, där jag köpte en Ljusbox. Har önskat mig en i över ett år så nu fick det bli en. Sen åkte vi tillbaka till Kumla igen och  när vi kom hem fick vi oväntat besök av en vän som jag inte träffat på ett halvår, kul att få se honom igen. Nu är vi bänkade framför tvn och ser på årets första speedway-GP vem jag hejar på ser ni nedan;) Men hejar så klart på Fredrik Lindgren med:)

I morgon ska vi åka till Motala och kolla på div 1 speedway och jag har tänkt filma en vlogg till er som ni önskat, vad kan bli bättre än en speedway vlogg;)
Speedway-GP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen