Baby Psoriasisartrit

Psoriasis- Jag hopppas att jag slipper det!

Mamma blev som sagt med hem till Karlstad i går, börjar nästan undra om hon flyttat in för hon är här så ofta nu:D Hon är inne i ett stort skov av sin psoriasis så hon går på behandling på sjukset i Karlstad, därför är hon är två gånger i veckan.

När man ser hur hon ser ut så hoppas jag att jag aldrig kommer få psoriasis i huden. Fast den risken är ju ganska stor, men jag tror att reumatologen sa att det var 15% som har psoriasisartrit som aldrig får i hunden. Vi kan ju hoppas att jag är en  av dem men. Men eftersom jag fortfarande är ganska ung så säger de att det finns en risk att det bryter ut. Sen brukar ju jag inte direkt ha tur och lyckas ju få allt man kan få.

Ni som läser den här bloggen och har psoriasisatrit har ni också i huden?
Vad bröt ut först på er, i lederna eller huden?

psoriasis

Mormor det är bra att du flyttat hit, för dina händer är så sköna;)

Jag missbrukar melon just nu, så gott!

Det viktigaste är att katten ligger skönt… Sen att jag får ha mitt ben uppe på väggen, det är sånt man får ta som kattägare;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tilda Barkselius
  10 april, 2017 at 11:44

  Vattenmelon är verkligen såå gott!

 • Reply
  sofia
  10 april, 2017 at 21:55

  Jag fick först huden och det bröt ut av massa virus och skit jag hade i en stressad del av mitt liv och sen kom lederna men i och med medicinerna för lederna så togs hudproblemen vika.

Leave a Reply