Att shoppa jeans…

.Detta inlägg innehåller adlinks
………………

Börja dagen med att komma till jobbet trettio min innan jag egentligen börjar, fast det var månad. Blev klar så himla tidigt i morse så åkte dit så kunde jag gå hem vid 10.30, och skjutsa mamma till sjukhuset eftersom det ösregnade ute.

När hon var klar så åt vi lunch på stan och jag sprang i på Cubus. För att jag såg att de hade 25% på alla byxor och jag behövde ett par nya ljusa jeans. Jag är fruktansvärt noga när det gäller byxor och framförallt jeans för jag tycker att de skaver och är stela och obekväma. Men hittade ett par med jätte mycket stretch som var riktigt sköna så de fick blir med hem. Och nu kostade de bara 225 kronor, som hittat.

Nu har mamma åkt hem och jag och Fröken B har spenderat eftermiddagen i soffan och bara tagit det lugnt.

 

jeans
Jeansen hittar ni här (adlinks)

7 svar på ”Att shoppa jeans…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen