När smärtan blir tre gånger värre än innan…

Godmorgon mina vänner!
Fan va ont det gör i armbågen i dag, smärtan är brutal. Känns som att hela armen ska explodera. Dock brukar det ju göra tre gånger så ont de 48 första timmarna, så det är helt normalt.
Men i går kväll orkade jag inte laga mat så det fick bli Viktväktarnas Champinjonsoppa, perfekt att ha hemma. Fruktsallad och kvarg fick det bli till efterrätt också.

Nu sitter jag i soffan och försöker skriva till er med vänsterhanden, gud va handikappad man blir med bara en hand. Men ska snart dra i väg till jobbet så får vi se hur det går att jobba med en arm:P
Vad ska du göra i dag, min vän?

smärtan

10 svar på ”När smärtan blir tre gånger värre än innan…

  1. Inte roligt att det gör så pass ont. Lycka till att jobba med en arm. Här är jag ledig idag. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Min pojkvän kommer hit i alla fall efter jobbet. 😀

    1. Dock är det bra att det gör ont för då har den träffat rätt, och snart väder det:) Hoppas du får en mysig dag!

  2. Aj lät inge kul, hoppas det gör mindre ont snart då. Och som högerhänt är det verkligen handikappat att bara ha vänsterhanden helt plötsligt!?
    Själv är jag på väg hem från jobbet nu och ska förhoppningsvis ha en lugn kväll sen.

  3. Jobba på väg ner till Göteborg med lastbil och trailer nu från Örebro. kommer hem till Örebro runt midnatt förutsatt att inga olyckor har inträffat ut efter E20 neråt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen