Planeringstips och hallucinationer

Efter jobbet åkte jag hem och roade mig med att lägga in lite kläder i garderoben i väntan på att mitt boendestöd skulle komma hit. Det är första gången på en månad som vi ses, eftersom vi tog en paus inför flytten. Nu har vi planerat de två kommande veckorna tills hon kommer nästa gång, men är inte så mycket att planera för allt måste ju packas upp. Jag valde att ta bort min whiteboardtavla och istället köpa ett nät på Lagerhaus som ni såg i förra inlägget, sen använder jag veckoblock från Flying Tiger Copenhagen (Tidigare TGR) för att planera min vecka. Tycker att veckoblocken är riktigt bra då jag upplever att jag får en bra överblick och att det finns mycket plats att skriva på, men sen har jag ju även min kalender för att boka in saker jag ska göra längre fram.
Vad använder du för hjälpmedel för att planera?

Nu har jag officiellt helg, förutom bloggen då för den tar aldrig helg:D Så i morgon blir det lite sovmorgon sen ska jag åka och fira min födelsedag hos psykologen.
Haha förra året fira jag den hos ortopeden så fortsätter i samma tema;) Sen ska jag och Fröken B åka mot Hagfors där vi ska spendera helgen, kanske blir det att kolla på Svenska rallyt på lördag om vädret tillåter.

”Vad säger du? Jag har inte rivit på någon soffa, nu måste du ha hallucinationer mamma!”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen