Home Okategoriserade Hjärnhinneinflammation, hjärntumör eller stroke?

Hjärnhinneinflammation, hjärntumör eller stroke?

by Joanna Halvardsson

Bestämde mig för att ringa vårdcentralen förut eftersom jag inte blir bättre och har blivit så jävla yr.
Fick en tid klockan 15 och den här gången kan jag iallafall inte beskylla dem för att inte ta mig på allvar.
Efter 90 minuters undersökning har vi kommit fram till att jag troligen inte har hjärnhinneinflammation, hjärntumör eller en stroke. Domen är fortfarande bihåleinflammation men han vill att jag försöker med kortisonnäspray lite till så vi förhoppningsvis kan undvika en antibiotika kur till.
Men blev jag sämre skulle jag komma tillbaka eller åka till akuten om det är kvällstid/helg.
De enda inte var som de skulle var att min hjärta slog lite för hårt, men de trodde han berodde på Bipolärmedicinen.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan, blir inge Hagfors i dag.

]]>

You may also like

Leave a Comment