Aspiepower Media

Att bli väckt klockan tre…

Godmorgon mina vänner! Har sovit så jävla skönt i natt, somna nästan direkt jag la mig. Om de beror på nya täcket eller att jag är trött efter helgen, är för tidigt att säga. Men sov iallafall som en stock till någon kom och väckte mig 03 och skulle ha vatten. Och när hon väl får vatten så tycker hon att det är en bra idé att dricka vatten i 20 minuter mitt i natten. Den dagen jag flyttar till hus ska jag ha en kran med sensor på så jag kan få sova i fred. Annars får jag anställa en person som kan starta kranarna åt min katt. Nu ska jag dra i väg till jobbet och sen har jag hört ett ryckte om att mamma och pappa kommer hit i eftermiddag. Bra då  kan de sätta på kranen i natt så jag får sova i fred;) 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *