Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fredagslista – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fredagslista

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? I Bron, de händer ju kanske inte så mycket roligt där men jag vill bästis med Saga Norén.

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? Frisör, dagisfröken och författare. i stället blev jag utbildad barnskötare som slutade som journalist med kass frisyr och med drömmar om att skriva en bok haha.

Vilken är din favoritdoft? Henriks parfym, jag blir helt tokig av den haha.

Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då? Ja du bra fråga,  ingen aning.

Vilket är ditt favoritverktyg? Verktyg? Vad ska jag med verktyg till?  Får väl säga pennan eller kameran då 😉

Vad gör du om tio år? Då är jag sambo med Henrik och har förhoppningsvis skrivit klart min bok.

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?     Mimikry, Ebba Grön, DLK och Skumdum. lyssna på dem dygnet runt i flera år. 

Vad gör dig riktigt förbannad? Våldtäktsmän och idioter som gör dumma saker mot barn.

Har du något riktigt bra husmorstips? Haha nej är nog inte min grej.

Är du lik dig nu, som du var när du var barn? Utseendemässigt får ni avgöra själva av bilden nedan. Men i personligheten- svar nej. Som barn var jag en snäll tyst och blyg liten tjej som knappt sa ett ord.  I dag är en person som vägrar hålla käften och som inte ger mig om jag vet att jag har rätt.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *