Aspiepower Media

40 saker du kanske inte visste om mig

1: Vad har du på dig? Leopard leggings och en Backyard Babies tröja 2: Hur lång är du? 168 cm 3: Några tatueringar? Nej 4: Några piercingar? 7 i öronen, två i näsan och en i naveln

Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel 

5: Nersläppt eller uppsatt hår? Kan inte  ens sätta upp mitt hår, lite för kort 6: Favoritprogram? Just nu Dicte 7: Hur gammal är du om 5 år? 33 år 8: Stjärntecken? Vattumannen 9: Favoritskådespelare? Sofia Helin
Foto: SVT

Foto: SVT

10: Favoritfärg? Rosa 11: Hög eller låg musik? Lyssnar väldigt sällan på musik nu för tiden 12: Vart går du om du är ledsen? Till duschen 13: Hur lång tid tar det för dig att duscha? Beror på hur bråttom jag har, kan duscha på en minut om jag vill, men kan även duscha i 30 min  14: Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen? Beror på en vanlig dag 10 min, när jag ska föreläsa en timma 15: Någonsin varit med i ett slagsmål? Nej men blivit misshandlad 16: Turn on? Att man vågar vara sig själv, tar för sig och visar vad man vill. 17: Turn off? Självgodhet och överlägsenhet, att man tror att man är något det gillar jag inte. 18: Rädslor? Ensamhet och mörker 19: Senaste saken som fick dig att gråta? Att Henrik skulle åka hem 20: Senaste bloggen du läste? Margaux blogg, har följt den länge men tycker den är extra kul att följa nu när hon är gravid. 21: Har du något smeknamn? Hannes, Berg, paparazzin, speedwayqueen  22: Senaste programmet du såg? Wallgrens värld 23: Senaste personen du pratade med? Mamma 24: Förhållandet mellan dig och den senaste personen du smsade med? Min pojkvän 11000823_10153118473361998_5210576816261396738_o 25: Favoritmat? Korv stroganoff 26: Plats du vill besöka? Australien 27: Senaste platsen du besökte? Rusta haha 28: Senaste gången du blev förolämpad? De minns jag inte ens 29: Favoritsmak på godis? Äter typ allt 30: Vilka instrument spelar du? Inga, spelade Keyboard som barn 31: Favoritsmycke? Halsband, de enda jag orkar ha på mig länge. Fast sen juni har jag haft förlovningsringen på mig utan att ens ta av den, nytt rekord. 32: Senaste låten du lyssnade på? Någon med Takida 33: Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta 34: Favoritdessert? Bra fråga, allt går ner haha 35: Favoritfilm? Kommer inte på någon nu 36: När vaknade du idag? Vid nio  37: Vilken ögonfärg har du? Blå 38: Hur många kuddar har du i sängen? Öhm 8 tror jag haha 39: Hur brukar du sova? Oftast på sidan, hatar att sova på rygg:P 40: Hur länge har du campat som längst i ett tält? Tre nätter på Arvika festivalen 2007
arvika_here_i_come_P

Så här cool var jag då

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *