Aspiepower Media

”Hjälp mamma! Jag har ollat av dörren!”

Nu är jag hemma efter en fullspäckad dag i Torsby. Sådana här dagar ger så mycket men de tar även väldigt mycket energi. Att sitta i tre timmar och lyssna på föreläsningar, blir lite för mycket för min hjärna. När jag kom hem ringde jag Henrik och då undra han om jag var trött, när jag svarade ja, sa han: ”Jag förstod de när jag skickade en bild på ett Anontio Lindbäck racing klistermärke och du inte ens svarade”. Haha när jag inte reagerar på saker som har med speedway att göra, så är jag tydligen trött:D De var flera av min Hjärnkollskollegor som föreläste i dag och alla är så bra men jag måste nog påstå att Micke som för övrigt är mitt ex, är roligast. Alltså herregud va man skrattar under hans föreläsning! Kolla bara på klippet nedan så får ni höra den roliga historien när han ringde och berättade för sin mamma att han ollat av dörren haha jag dör! Tycker dock han borde sadla om och bli ståuppkomiker i stället. Nu ska jag jag ta en dusch och sen ska jag ta kvällen! mickeGlöm inte att prenumerera på den nya kanalen!  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *