Aspiepower Media

Ondagslista

Sover du med öppen sovrumsdörr? Jopp annars skulle Baby bli galen om hon inte fick gå som hon vill:) Aspergerssyndrom-9413 Tar du med dig dom små schampooflaskorna från hotell? Japp, perfekt att fylla på och ha med till badhuset:) Har du stulit en vägskylt någon gång? Haha, nej vad skulle jag ha en vägsylt till? Använder du post-it-lappar? Ja på jobbet. Använder du rabattkuponger i affären? I bland, men tappar oftast bort dem innan jag ens hinner komma till affären. Blir du hellre attackerad av en björn eller tusen bin? Bina kanske, känns som större överlevnadschans Har du fräknar? Japp, de kommer fram när jag är solbränd. Ler du alltid på bild? Aldrig, ser alltid dösur ut av någon anledning:D Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se Räknar du stegen när du går? Min aktivitetsklocka gör det åt mig. Dansar du någonsin utan musik? Haha dansa med Baby i går, vi väntar på att Let´s Dance ska ringa och vilja ha med oss haha; Tuggar du på pennor? Har en dålig ovana att bita på allt jag har i handen, kanske borde köpa en bitring haha. Vilken låt har fastnat i ditt huvud den här veckan? Stifftelsen- Vart jag än går. Vad är din favoritmat? Korv stroganoff Skulle du någonsin vika ut dig? Haha sa förra veckan att jag kanske skulle göra det för att få mer bloggläsare, men tror vi skippar de:P Har du varit med i scouterna? Japp i lågstadiet. Kan du byta olja i en bil? Aldrig behövt bry mig men kan säkert om jag försöker. När somnar du oftast på kvällarna? Alldeles för sent nu för tiden Är du höjdrädd? Nej Tror du på spöken? Nej, det gör jag inte Har du någonsin morgonrock? I bland men min börjar bli lite sliten så skulle behöva en ny. Nike eller Adidas? Adidas IMG_1600 (1) Har du nån gång gråtit av lycka? Absolut Vem skulle du vilja se live? Dregen, för de har jag aldrig gjort förut liksom haha:D Men skulle vara kul att få träffa honom utanför en spelning och få pratat med honom mer ostört och i mer än 2 minuter, för tror vi är väldigt lika. Och han har sagt att han vill med mig på speedway någon gång när han har tid, så vi får väl hoppas han håller de;) Té eller kaffe? Té alla gånger IMG_3361 Dj eller liveband på bröllop? Liveband! Vi läs jag har redan bestämt att Dregen ska spela på vårt bröllop om vi någon gång ska gifta oss:) Kan du virka eller sticka? Japp har dock en förmåga att bli besatt när jag väl börjar:D Favoritfärg? Rosa

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *