Två och halv timma lång intervju…

I går hade jag min längst telefonintervju hittills… Pratade i två och halv timma om speedway… Hahaha en Aspies dröm att få prata om sitt specialintresse, så länge utan att någon stoppar en;) Jag är van att bli intervjuad av media men det är en helt annan grej när jag pratar om mig själv och mina upplevelser, då kan liksom ingen säga att jag har fel. Jag pratar ju även i den här interjuvn om mina egna erfarenheter men det handlar även om min relation till andra människor. Det blev ett långt samtal om kärlek. Kärleken till sporten och människorna, som den fört mig samman med. Det känns lite ovant att prata om de här men jag litar på den som skriver och vi hade ett fint samtal så jag tror att de här kommer bli ett fint reportage. Nu ska jag göra mig redo för att dra i väg och göra veckans sista arbetsdag. De bästa med att vara egen företagare, man kan ta helg mitt i veckan om man vill;) IMG_9221

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen