Aspiepower Media

Svar på era frågor!

Vad heter du mer än Joanna? Svar: Joanna, Emelie Nathalié Halvardsson ————————— Burkar du kika in dina följares bloggar? Svar: Kollar alltid in dem som kommenterar, har så många följare så går inte riktigt att hålla koll på vem som har vilken blogg. ————————— Vad önskar du dej till jul? Även det är snart 1 månad dit..  Svar: Önskar mig faktisk bara pengar i år för vet inte vad jag önskar mig. Men pengar är alltid bra att ha;) 1463093_10152015260331998_1358985210_n När började du att blogga? Svar: Jag har bloggat sedan 2010, men här på Familjeliv sedan oktober 2015. ————————— Vad har du för mål med ditt bloggande? Svar: Att lära hela världen att ALLA människor är UNIKA, och att olika är bra!  —————————  Har du sett TV-serien Hjälp!, som sändes på TV4 mellan åren 2007-2009? I så fall, vad tyckte/tycker du om Örjan Lax, den aggressiva gubben? Svar: Nej igen aning om vad det är. ————————— Jag minns nu i vintras när du samlade information om dina läsare för att bygga upp en statistik på hur många procent av dina läsare som har det könet och är i den åldern osv. Så jag tänkte fråga, hur många procent av dina läsare är: a. Tonårskillar? b. Unga vuxna killar? c. Män som inte är unga? d. Gamla män över 50? e. Tonårstjejer? f. Unga vuxna tjejer? g. Kvinnor som inte är unga? h. Gamla kvinnor över 50? Svar: Enligt facebook är 80% av mina följare där kvinnor 19 %män 1% kvinnor, 0,352% män  13-17 år 6%kvinnor, 3% män 18-24 år 9% kvinnor, 3% män 25-34 år 19% kvinnor, 4% män 35-44 år 25% kvinnor, 4 % män 45-54 år 13% kvinnor, 3% män 55-64 år 7% kvinnor, 2% män  65+ år IMG_9025 3. Jag minns dessutom när du skrev att dina läsare fyller Globen två gånger. Det står på Wikipedia att Globens kapacitet är 16 000 åskådare, således har du runt 32 000 läsare. Eller? Svar: De månader som jag har mest besökare så har jag haft över  32 000 unika besökare. ————————— 4. Tycker du om att pyssla och teckna? Svar:Ja, jag är en väldigt kreativ person. ————————— 5. Vilken färg tycker du bäst om? Vit eller svart? Svar: Svart. ————————— Jag är bara nyfiken. Din logga för ‘Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom’, varför är den rosa och vit? Svar: Min kompis fick fria händer när han gjorde den och rosa är min favoritfärg och vitt syns bra på rosa. Han valde att göra ett hjärta då jag sagt att jag skulle trycka loggan på tröjor och han fick inspiration från Dregens hjärta som han har intatuerat på bröstet;)

Bild lånad från Drgen.se

Bild lånad från Dregen.se

7. Ditt företag heter Aspiepower Media. Bara nyfiken, har du några planer på att designa en till logga, för Aspiepower, då Aspiepower har samma logga som ‘Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom’ (om jag inte sett fel)? Svar: En logga till företagets ska göras men har inte haft tid att fixa det. Kommer nog bli en helt ny logga för tanken är att den ska sitta på min bil och rött och rosa passar inte så bra ihop:P ————————— 8. Vilket föredrar du? Att bo i stan eller att bo på landet? Svar: Stan ————————— 9. Lite omröstningsfrågor om superkrafter. a. Osynlighet eller tankeläsning? b. Att kontrollera folk eller att flyga? c. Att ändra och sudda ut (andra människors) minnen eller att flytta saker med tanken? Svar: tankeläsning, att kontrollera folk, att ändra och sudda ut andras minnen. ————————— 10. Om du var tvungen att välja mellan att bo i Antarktis eller i Sahara-öknen, vilket skulle du välja då? Shara-öknen mina leder gillar inte kyla.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *