Aspiepower Media

Tiden går för fort och tankar om framtiden

Det är så skönt att mjukstarta veckan med bara två timmas jobb. Efter jobbet var jag ute och åt lunch med min kontaktperson och sen hem för att träffa mitt boendestöd och planera de två kommande veckorna. Tiden går så fort så jag hinner inte riktigt med i morgon kliver vi in i november, vad hände med det här året? Vad har jag egentligen gjort det här året? Känns som jag inte gjort någonting ändå har jag gjort massa saker. Sen kommer tankarna till nästa år, kommer jag få lika många bokningar då? Kommer mitt företag gå ihop?Kommer jag kunna ta ut en lön varje månad? Många tankar och många oklarheter men den som inte vågar testa, får aldrig veta. Men en bra sak som jag glömt berätta för er är att jag fått förlängt på Eldialog så har iallafall jobb på 25 % tills i maj. Det känns riktigt skönt för då vet jag  att jag iallafall får en halv lön varje månad, men jag har några föreläsningar inbokade redan nu men hoppas på att få fler. Är du intresserad av att boken en föreläsning? Maila mig då på info@joannahalvardsson.se Vill du läsa mer om min föreläsning om livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2, så klicka på länken här bredvid.

IMG_9293

Dagens lunch

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *