Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vi är ett dream team – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vi är ett dream team

I dag har vi varit ett bra team jag och min man. Vi tog ett ordentligt ryck i lägenheten, storstädat badrummet och dammat av resten. Henrik kan meddela att rött hår och vitt kakel inte är en bra deal, efter att ha knäskurat mitt badrumsgolv. Nu är det skinande rent men vi får väl se hur de ser ut efter några omgångar med färgbomb 😀 Han blir kvar tills i morgon så nu blir det söndagsmys till Midnattssol på SVT 1 kl 21. Har ni inte sett den serien så kolla på SVT Play för då har ni missat något.

IMG_9292

Dagens middag kyckling till Babys stora förtjusning;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *