Aspiepower Media

#NPFpower Chatrine Hallin

  Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se


  14364714_10154303538731998_4522123129261194343_n

Mitt namn är Chatrine Hallin, jag är en 27 årig stolt 3 barns mamma och undersköterska och jag har Aspergers syndrom. Mina styrkor med diagnosen är: När jag utför en uppgift gör jag det snabbt men noggrant. Jag lägger alltid ner 200% på det jag gör vilket gör att det blir bra men att jag blir väldigt trött av det. Jag har även ett detaljseende som heter duga, vilket i mitt jobb har gjort att jag har den fördelen med att ge det lilla extra:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *