Aspiepower Media

Jag är synsk och intervju med en stor tidning

Blev lunch på Bergvik i dag, äta bör man ju fast man är sjuk:D Där hittade jag även Carolina, jag har sagt de senaste veckorna att  jag är synsk och visat tecken på det då jag sagt att saker kommer hända. Saker man inte kan gissa sig till, och sen händer de, helt sjukt! Så när jag ringer till Carolina och säger att jag vet att hon är på Bergvik fast jag är på andra sidan byggnaden och inte kan se henne, så börja hon nog undra om jag är synsk på riktigt haha. Men så är det nog inte utan jag är nog bara en bra efterforskare, för såg att hon checka in på Facebook haha:D Fast en sak kan jag berätta för er att jag kan spå att det kommer stå om mig i en stor tidning i framtiden. För jag blev intervjuad per telefon i dag, haha. Men mer kan jag inte berätta så den som väntar får se, men berättar självklart när tidningen kommer ut;) Nu är vi iallafall i Hagfors där jag har badat badkar, så efterlängtat! Och ätit lyxmiddag, varma mackor! IMG_9041 IMG_9043

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *