Aspiepower Media

Tillbaka i Värmland 

Tåget har precis börjat rullat igen efter ett stopp i Kristinehamn, så är tillbaka till Värmland. Det har rullat på och jag kommer hem i god marginal tills mitt boendestöd kommer, hela 15 minuter. Och om några timmar kommer bästa Bebbsan hem och jag ska gosa sönder henne. Fast är väl bäst jag är försiktig så hon inte får svinkoppor med, vore en vacker syn det ? Som de ser ut nu blir de inget jobb i morgon utan jag får i stället ringa VC. Jag vet att svinkoppor inte är farligt och att de oftast försvinner av sig själv. Men de står på 1177 att man ska söka läkarvård om man har feber samtidigt och det har jag ju. Och sen måste ju kolla mig för minsta lilla tecken på infektion eftersom min medicin gör så små infektioner kan bli stora och allvarligt om de inte behandlas fort. Så jag antar att de vill göra en besikting med CRP så får vi se om jag går igenom den. 

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *