Aspiepower Media

Att fly från alla intryk

Detta inlägg är skrivet i samarbete med BookBeat


Jag är en riktig bokslukare och när jag väl börjar läsa, så går det väldigt snabbt.
Men just nu är jag i en period i mitt liv där jag inte riktigt orkar sitta still med en bok i handen och läsa.
Och därför är jag så glad över att det finns flera alternativ till att läsa en bok, som tex ljudböcker.

Under sommaren har jag kört Ninni Schulmans böcker om Magdalena Hansson som är journalist i Hagfors.
Så kul att lyssna när man känner igen sig och liksom kan se hur platser ser ut på riktigt.
Och det är ju inte i alla böcker de pratar om Valsarna och Tallhult, bara det är ju värt att lyssna för, haha;)
Nu är har precis lyssnat klart på den senaste boken ”Välkommen hem”, som släpptes i augusti och jag hoppas verkligen att Ninni skriver fler, för jag har redan abstinens:)

Jag har fått möjligheten att testa BookBeat som är Bonniers nya digitala satsning och prenumerationstjänst för ljud- samt e-böcker i mobilen och surfplattan. För 169 kronor/månad får man obegränsad tillgång till tusentals böcker att lyssna och läsa precis när det passar, hur smart?
Ett konto hos BookBeat är helt utan bindningstid och man kan som kund enkelt avsluta sitt konto om man vill ta en liten bok paus.

Många med Aspergers syndrom har svårt för röriga miljöer,  med för mycket intryck och ljud.
För mig funkar det ganska bra men på tåg/flyg/buss kan jag i bland känna att det kan bli lite jobbigt, framför allt om en unge skrikit halva resan från Skåne;) Då kan det vara skönt att sätta i hörlurarna i öronen och fly bort från allt kaos och slappna av med en ljudbok.

IMG_8476

Att använda appen och lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker är enkelt.
Det är bara att klicka sig runt och välja de böcker man är intresserade av, önskas läs-inspiration så finns det flera listor, teman och kategorier att klicka sig runt i. Man kan hämta hem böcker till offline-läge, är en bok hämtad kan du lyssna på den utan att det påverkar eller bror på din internetuppkoppling.

Jag har fått möjligheten att erbjuda mina läsare en provmånad av BookBeat, klicka här för att lösa ut den.
Hur gör du för att skärma av dig från omvärlden och fly från alla intryck?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *