Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag fick iallafall lite motion… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag fick iallafall lite motion…

Jag är ledig i dag eftersom jag trodde att jag skulle till psykologen. Så tog en liten sovmorgon innan det var dags att ge sig i väg, och jag bestämde mig för att promenera dit. Men när jag kommer fram blir jag informerad av receptionisten att jag inte har någon tid. Jag har haft varannan tisdag kl 10 i över ett år och nu har vi tydligen bytt till torsdagar i stället, men den lilla detaljen hade man glömt att informera mig om. Han har pratat om att byta tid men sa att vi skulle göra de när de tider vi har inbokad är slut och i dag var sista tiden. I dag kan jag ta en sådan här förändring utan att hela livet kraschat samman, men för några år sedan hade jag inte det och hela min dag skulle ha varit förstörd. Dock blir de ju lite krångligt nu eftersom jag var ledig från jobbet i dag för att jag hade den här tiden och på torsdag jobbar jag. Visst jag skulle kunna slänga mig i bilen och åka till jobbet men det blir ett för stort projekt, det krävs nog med energi för att göra en förändring. Men det är tur att jag har så flexibla chefer så behövde bara skicka ett sms och säga att jag jobbar två timmar hemifrån i dag så jag kan smita i väg två timmar på torsdag. Men det positiva med det här var ju att jag fick lite motion iallafall;) IMG_8956 IMG_8957 IMG_8958 IMG_8960 IMG_8962 IMG_8969

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *