Aspiepower Media

Lunch, akupunktur och tråkigt besked

I dag har jag jobbat två timmar, skönt med mjukstart så här veckans första dag. Sen var jag ute på stan och åt mat med min kontaktperson, blev ingen simning i dag för jag är så trött efter de senaste dagarnas äventyr. Har även varit i väg på akupunktur och sjukgymnasten bekräftade att jag är öm och stel vid nacken och runt axeln. Precis som jag själv misstänkte när jag hade bröstsmärtor förra veckan, ska till reumatologen i november så får försöka stå ut till dess. Så får vi se om han tycker det är dags att spruta mig med kortison igen. Har klarat mig i över ett år nu dock kan det bero på att jag har haft så ont i foten, så jag inte tänkt på att det gör ont någon annanstans. Sen kom det även ett tråkigt besked i dag, att Valsarna lämnar Allsvenskan  och kommer bara köra DIV 1 2017 ett tråkigt men ett klokt beslut. Nu blir det att bädda ner sig i soffan, är så jävla trött i dag! IMG_8704

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *