Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En natt med trevligt sällskap – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En natt med trevligt sällskap

14344748_10154294412501998_4111425303820638148_n

Den här sötnosen har sovit på min ben i natt.

Jobbar bara två timmar i dag sen ska vi åka mot Hagfors, där jag ska spendera helgen. Ser fram emot att bada badkar, min kropp behöver det nu. Hösten betyder mer smärta i lederna och den där förkylningen har tagit omtag igen, har ont i halsen och är typ tappat hörseln. Är som de ligger ett lock över öronen, så irriterande. Och har inte riktigt tid med de här för om en vecka åker jag till Sundsvall och sen vidare mot Stockholm, där jag ska spendera nästa helg. Får väl missbruka ingefära och varma drycker denna vecka och hoppas på det bästa.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *