Aspiepower Media

Är ditt barn mobbare, så har du misslyckats!

Kollade i går kväll på Breaking News med Filip & Fredrik, där deras familjepanel kom in på mobbning. En kvinna jag inte ens vet vad hon heter för jag blev så jävla förbannad sa: ”Jag har hellre ett barn som mobbar än ett som mobbas. För de får en bättre väg i livet, mobbade personer får en uppförsbacke” Jo vi som blivit mobbade fick en svår start i livet men jag kan lova att minst 70 % av oss som blivit mobbade har kommit längre än våra mobbare i dag. Det är inte personen som blir mobbad som är svag utan det är idioterna som måste sätta sig på andra människor för att komma någonstans, som är svaga. Att en förälder kan sitta och säga de här orden är sjukt!!! Skulle du som förälder vara stolt om du visste om att ditt barn var så elak mot ett annat barn så hen försöker avsluta sitt liv som 14 åring? För det är min verklighet, och jag är glad för att jag hade föräldrar som ställde upp för mig till 200%, annars skulle jag inte sitta här i dag. Det är de vuxnas ansvar att lära barn vad som är rätt och fel och har du ett barn som mobbar andra så har du misslyckats som förälder. Och det är ditt ansvar att sätta ner foten och säga i från och ställa allt till rätta, för barn är bara barn de förstår inte bättre. Men det är inte konstigt att vi har en värld men så mycket mobbning, när vuxna människor har den attityden. Jag önskar inget barn i världen att behöva gå igenom det jag gått igenom. Men det är nästan så jag önskar att ditt barn skulle bli mobbat så du fick inse vilken fruktansvärd smärta det är både  för barnet som blir mobbat och för familjen som står och ser på. Det är något man bär med sig hela livet. Skäms vuxna människa! Skäms!   1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *