Aspiepower Media

Mot Värmland 

​Sitter på tåget hem mot Värmland, Henrik åker i ett annat tåg för vi ska ju åt olika håll. I morse gick vi upp och åt frukost sen checkade vi ut, och tog en liten cykeltur i väntan på att åka hem. Det har varit en bra helg och Göteborg har bjudit på fint väder. Men nu är det dags att återgå till verkligenheten igen. I morgon är jag ledig, eller ja ledig kanske är fel ord. Men jag är ledig från Eldialog och ska jobba med mitt eget företag, fakturera och allt sånt som ska göras. Sen ska jag och simma med min kontaktperson och vid 15 tiden ska jag till barnmorskan för att få nytt recept på  P-piller. Jag förstår att de har rutiner och att man måste ta blodtryck och sånt en gång per år. Men jag tycker de är slöseri med tid i mitt fall, eftersom jag är hos läkare typ varannan månad och de finns massa blodtryck i min journal som är bra varje år. Kan de inte bara kolla där och skiva ut per telefon, så sparar både de och jag tid? För jag har liksom haft P-piller i 12 år och de har funkar bra så jag ska bara fortsätta och äta samma. Förra gången fick jag dem att gå med på att skriva ut per telefon men nu tyckte de att det var dags för ett nytt blodtryck, fast de senaste jag tog är från juli. Så är väl bäst att palla sig dit så de får som de vill 😉 Men jag tycker att de borde kunna göra undantag om man är stammis inom vården. Nu ska jag lyssna på ljudbok och chilla på tåget, längtar hem till min soffa. Vad har ni gjort den här helgen, mina vänner?

IMG_8460

Gårdagens middag

Dagens frukost

En vy från dagens cykeltur

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *