Aspiepower Media

Storvinst på Liseberg

När jag hade mött upp Henrik vid hotellet så checkade vi in och tog vi en tur på stan. Men eftersom jag inte kan gå så mycket på min fot så hyrde vi styr& ställcyklar, så vi kunde komma lite längre. Och det var nog lika bra för i dag  har jag gått 17,43 km och cyklat en mil haha, men det känns oväntat bra i foten. Det blev även en tur till Liseberg, där jag lurade upp Henrik i Lisbergbanan och han överlevde. Är de inte underligt? Att åka 100 km/h rakt in i ett staket på en speedwaybana, det går bra men inte att åka karusell:D Nu är vi tillbaka på hotellet en aning mör i kroppen, men två storvinster blev de med hem:) Kanske behövs dagens motion om jag ska trycka i mig dem;) IMG_8308 IMG_8319 IMG_8322

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *