Aspiepower Media

Frågor om höstens föreläsningar…

Jag får ofta frågor om höstens föreläsningar så tänkte att jag skulle svara på några av dem i detta inlägg.

  1. Vart kommer du föreläsa i höst?

   6/9 Göteborg (sluten) 29/9 Sundsvall för allmänheten, mer info här 6/10 Mora (sluten) 18/10 Vetlanda, mer info här 31/10 Skellefteå förmiddag (sluten) 31/10 Skellefteå kväll (För allmänheten mer info kommer) 10/11 Arvika (sluten) 21/11 LSS Karlstad (sluten) 20/1 Lärarförbundet Karlstad

  2. Kommer du ha fler föreläsningar för allmänheten? Jag hoppas att hösten föreläsningar ska ge mersmak så jag  kommer få föreläsa mer för allmänheten. Men ni får gärna tipsa er kommun, lokala föreningar, bibliotek… ja alla som skulle vara intresserade av att boka mig:)
 
  1. Kostar de något att gå på dina föreläsningar för allmänheten? De är olika men alla som jag har i höst som är för allmänheten är gratis.
 
  1. Vad är det bästa med att föreläsa? Att komma till ställen jag inte varit till tidigare och träffa nya människor.
 
  1. Vad är det sämsta med att föreläsa? Att resorna tar så mycket energi.
 
  1. Vad ser du mest fram emot under hösten föreläsningar? Att äta hotellfrukost haha:D
  2.  Vilken ort ser du mest fram emot att komma till? Så får jag nog säga Skellefteå för där har jag aldrig varit förut.
 
  1. Hur förbereder du dig inför en föreläsning? I dag förbereder jag mig knappt inte alls, de går på rutiner. Jag brukar ha med en lapp med stödord men oftast skriver jag den typ två minuter innan jag ska gå till föreläsningssalen haha, full koll;)
 
  1. Har du något du alltid gör innan en föreläsning? De sista jag gör innan jag går upp på scenen så smiter jag i väg på toa. Och där pratar jag med mig själv i spegeln och säger ”Du är så jävla bäst Joanna! Kör hårt nu!” haha:D
  2. Kan man boka dig som föreläsare i år? Resten av året är ganska fullt, men de går att trycka in  någon föreläsning till beroende på vart i landet det är så kontakta mig snarast så kanske de går att lösa.
 
  1. Hur gör man om man vill boka dig som föreläsare? Maila dina kontaktuppgifter till info@joannahalvardsson.se så kontaktar jag dig. Här kan du läsa mer om min föreläsning
 
 1. 12647269_554663614696614_6066773085655498555_n1
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *