Aspiepower Media

Svar på era frågor!

1. Varför fick du ditt namn Joanna? Svar: Ingen aning, för att det var fint troligen. ———————– 2. Vad skulle du hetat om du hade varit en man istället för en kvinna? Svar: Sebastian säger dem:P ———————– 3. Har du någonsin önskat att få prova på att vara man istället för kvinna? I så fall, varför? Svar: Ja många gånger för män slipper ha mensvärk så man svimmar och spyr;) ———————– 4.Vilket datum och år öppnades din blogg och det första inlägget publicerades? Svar: 2010 tror jag, inte säker men ”nya” bloggen på Familjeliv startade oktober 2015. ———————– 5. Av färgerna blå, grön, gul och röd, vilken färg tycker du: a. Bäst om? Blå b. Näst bäst om? Röd c. Tredje bäst om? Grön d. Minst om? Gul ———————– 6. Kommer du någonsin att ha anställda i ditt företag? Svar: De får framtiden avgöra, som de ser ut nu nej. ———————– 7. Vad tycker du om Tomb Raider och Lara Croft? Svar: Vet inte vad det är ———————– 8. Vilket gillar du mer? Apelsinjuice eller äppeljuice? Svar: Olika i olika perioder ———————– 9. Vilket gillar du mer? Chokladbollar eller bullar? svar: Samma svar som ovan missbrukar en sak i en period sen tröttnar jag och tar nästa. ———————– 10. Vad har du för typ av mobil? Svar:  Sony Xperia ———————–  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *