Aspiepower Media

Nyklippt och Kulturdag

Har sovit  23 timmar de senaste två dagarna, ganska välbehövligt har fortfarande lite feber men det går åt rätt håll i alla fall. I dag är jag ledig från jobbet men hade bokat in en klipptid så pallade mig i väg till Bergvik och fixade frillan. Bestämde mig för att kapa bort lite hår, gillar frisyren jag haft men efter att ha haft samma ett tag så blir de lång tråkigt:P Att man kan känna sig så mycket fräschar av att klippa bort lite hår, nu är jag redo för Göteborg! Men nu blir det att bädda ner sig i soffan och fortsätta att vila, så man blir frisk någon gång. I morgon är det Kulturnatten i Karlstad men vi tjuvstartar med Kulturdag så på eftermiddagen ska jag stå vid Biblioteket, där Hjärnkoll ska ha ett bokbord med information om vad vi gör. Har du inget att göra så kom förbi och säg hej!


Bibliotekshusets entré – plan 1 11.00-16.00: Kulturnatten smygstartar med Kulturdagen. Utställning av konst, smycken, dikter med mera. Verken är framtagna inom ramen för Karlstads kommuns verksamheter för personer med psykisk funktionsnedsättning/ohälsa.
  • 11.00 Invigningstal. OBS! Den planerade dansuppvisningen av Manoel Marques Lerin under invigningen är inställd på grund av återbud.
  • 12.30 och 14.00 Uppträdande av Festiskören.Se hela programet för Kulturnatten här
PicMonkey Collage
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *