Aspiepower Media

Där gick gränsen!

I dag skulle jag ha jobbat, träffat mitt boendestöd och varit till Skatteverket på kurs för oss som startat eget företag. Men min kropp tyckte att det räckte nu så i morse vaknade jag upp med 38,5 i feber, fast jag hade tagit alvedon. Envis som jag är var jag uppe och skulle i väg till jobbet men där gick gränsen och kroppen orkade inte. I stället sjukanmälde jag mig och återgick till sängen och sov i tre timmar till. Nu har jag varit och handlat lunch och när jag kom hem var jag helt kallsvettig fast jag bara gick 200 m. Så har bäddat ner mig i soffan och klockan 15 ska jag träffa mitt boendestöd. Men eftersom de inte vågar sig hit när jag är sjuk så ska vi ha mötet genom skype, de är smidigt när man lever på 2000-talet;)

IMG_7884

I går kväll myste vi till speedwayen, vi satsar på samma grej i kväll!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *