Dag 5 med Lamotrigin

I dag blir det dag nummer fem med Lamotrigin och än känner jag inte av några biverkningar. Jag tycker de kliar överallt men tror att jag inbillar mig för att jag vet att en vanlig biverkning är allergi som kan ge utslag. Och obehandlat även kan göra så 30% av huden ramlar av och att den kan ge symtom som kan vara livshotande, mysig medicin de här…. Första natten sov jag hur oroligt som helst för jag drömde att huden ramla av haha. Men läkaren sa åt mig att jag absolut inte får vara rädd för medicinen. För alla får inte biverkningar men går jag runt och är orolig så ökar ju risken för att jag faktisk ska få en allergisk reaktion.
Men några tecken på utslag har jag inte men vi får väl vänta några dagar till, kliar de fortfarande så får jag ringa öppenvården så får vi se vad de säger. De enda jag känner är att jag är lite trög och trött, men sen har jag en förskyllning i kroppen med så svårt att veta vad som är vad. Henrik ser dock fram emot att medicinen ska höjas från 25 mg till 250 mg, för han tycker att jag blivit keligare av denhaha:D IMG_7819-2
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen