Aspiepower Media

Chill och veckans motion

IMG_7808 Ännu en helg börjar gå mot sitt slut och Henrik har precis åkt hemåt. Medan jag och B har bäddat ner oss i soffan och ska chilla resten av kvällen, enda planen vi har är att följa Luddes match på datorn lite senare. Kommande vecka blir ganska lugn iallafall vissa dagar, haha hur tänker jag när jag planerar allt på samma dag och sen har två dagar som nästan är helt tomma? Aja någon gång lär jag mig väl hur man gör när man planerar antar jag:P I morgon väntar iallafall två timmars jobb sen ska jag åka och simma med min kontaktperson. Veckan som var han jag inte med att simma eftersom det var så himla mycket annat men jag är ändå nöjd över hur många steg jag tagit den här veckan. För vi får inte glömma bort att min fot fortfarande inte är helt återställd och att det återstår många månader innan den kommer bli bra igen. Innan foten skadades gick jag i snitt 10 000 steg per dag så jag tycker det är jättebra att jag nästan är upp i det iallafall några dagar den här veckan. Det är så svårt att avgöra vart gränsen går för att de ska göra ont men den här veckan har det faktiskt känts riktigt bra. Så nu kör vi en vecka till! Skärmavbild 2016-09-04 kl. 17.01.20 Skärmavbild 2016-09-04 kl. 17.01.33

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *