Aspiepower Media

Frågor om höstens föreläsningsturné

12647269_554663614696614_6066773085655498555_n1 Frågorna om höstens föreläsningsturné är många så tänkte svara på de vanligaste frågorna här:

  1. Vart kommer du föreläsa? 16/9 Göteborg (sluten) 29/9 Sundsvall, för allmänheten läs mer här 6/10 Mora (sluten) 10/10 Kampanjdag Hjärnkoll- Föreläser EJ men finns på plats. Läs mer här 18/10 Vetlanda, för allmänheten läs mer här 31/10 Skellefteå förmiddag (sluten) 31/10 Skellefteå kväll (För allmänheten mer info kommer) 10/11 Arvika (sluten) 17/11 Överbryggande resa Hjärnkoll- Föreläser EJ men finns på plats. 21/11 LSS Karlstad (sluten) 20/1 Lärarförbundet Karlstad (sluten) ——————————-
  2. Kommer du att ha mer föreläsningar för allmänheten? Jag hoppas det, de flesta av mina föreläsningar i höst är för personal och chefer på kommuner, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och landsting. Jag hoppas att de ska ge mersmak och öppna upp för fler föreläsningar även för allmänheten ——————————-
  3. Hur förbereder du dig inför en föreläsning? Knappt något haha. De går på rutin nu för tiden jag har en föreläsning jag utgår i från men den finns i tre versionen på 90, 60 och 30 minuter efter önskemål. Från början hade jag snygga talkort med mina stöf ord på men i dag skriver jag ner några ord på ett papper, oftast sker de på tåget påväg dit eller i sista minuten på hotellrummet haha. En gång skrev jag på toapapper för hitta inget annat, haha så planerat är de i dag;). Men skulle någon väcka mig mitt i natten och säga ”föreläs”, så skulle jag kunna göra de utan stödord:P Så de enda jag typ gör är att gå på toa precis innan när salen börjar fyllas där pratar jag med mig själv i spegeln och säger ”Du är så jävla bäst Joanna, kör nu! Och tar den obligatoriska toaselfien hahah 😉 ——————————-
  4.  Vad ser du mest i fram emot under höstens föreläsningsturné? Att äta hotellfrukost haha:D Nej men seriöst ska blir spännande att komma till Skellefteå för där har jag aldrig varit. ——————————-
  5. Vilken är din bästa föreläsning hittills? Alltså har haft så många bra men måste nog säga min första i Hagfors. För de blev lite galet:D Svenska kyrkan hade bokat med och de hade räknat med kanske 40 personer men i stället dök 250 personer upp och jag fyllde hela Hagfors kyrka. Den fylls typ bara på skolavslutningar:D Hagfors är en liten stad där alla känner alla och vet allt om alla innan det ens hänt, så det kändes som jag fick min revansch där och äntligen fick berätta min version och min upplevelse av allt som hänt under min uppväxt. ——————————- 6. Vilken är din sämsta föreläsning? Kan inte säga att någon varit dålig för jag är nöjd med alla. Men jag kan inte rekommendera er att åka till Småland själv och föreläsa fyra dagar efter en fotoperation haha. Att föreläsa på ett ben fullproppad med morfin, var väldigt spännande måste jag säga:D Tur att det var just Nässjö så Dregen och Backyard Babies andar vakade över mig annars hade de ju aldrig gått;) ——————————- 6. Vad gör man om man vill är intresserad av ett boka en föreläsning? Maila mig på info@joannahalvardsson.se så kontaktar jag dig. ——————————- 7. Du kan läsa mer om föreläsningen rFinns det någon möjlighet att boka dig i år eller är du fullbokad? Jag är mer eller mindre fullbokad, finns några tider kvar i november/december. Beroende på vilket stad ni vill att jag ska komma till så kan det gå, så är man intresserad av dem så får man kontakta mig snarast! ——————————- 8. Kan man boka dig för våren/sommaren redan nu? Ja våren börjar redan att fyllas på så de gäller att vara med om man vill ha en föreläsning. Sen vill jag ge tummen upp till de som bokar en föreläsningen ett halv år i förväg de gör de så mycket enklare för mig.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *