Det här kan ha varit min sista match 

​Årets sista match på Tallhult är över. Och jag måste säga att det är ganska skönt, för nu slipper jag ha ångest över att jag missar final pga föreläsningar ? Ludde har några matcher kvar i England sen är dags för mig att bestämma mig för hur mycket tid jag vill lägga ner på speedwayen nästa år. Jag brinner för sporten och de är de bästa jag vet men när jag började jobba för L för 6 år sedan jobbade jag inte alls. I dag driver jag eget företag, och samma tid för att jobba ideell finns inte. Redan förra året bestämde jag mig för att sluta för tiden inte räcker till. Men på något konstigt vis lyckades jag ändå bli kvar ett år till + ta på mig ansvaret att vara valsarnas webbmaster? På något vänster kommer jag troligen vara kvar nästa år också, om jag känner mig själv rätt. Men troligen inte på samma sätt som i dag.

Tack Ludde för att du visar din uppskattning, inte alla som gör de.

Tack Ludde för att du visar din uppskattning, inte alla som gör de.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen