Ny vecka och nya äventyr

 

IMG_7379

Henrik bjöd på finmiddag i dag, 12SP

Ännu en vecka börjar gå mot sitt slut, varför går helger så fort? Henrik skulle ha åkt hem i dag men han blev så trött så han stannar tills i morgon, som han är mindre trött kl 04 haha:P Nästa vecka är en ganska lugn vecka, innan min lite överfulla höst drar i gång. Hade tänkt kicka i gång min föreläsningsturné den 15/9 men i fredags fick jag en ny bokning, så i stället börjar den i Filipstad den 31/8. Sa jag precis att denna vecka är lugn? Haha okej alla dagar är lugna utan morgondagen 😉 Klockan nio ringer klockan och då ska jag palla ner mig ner i tvättstugan och sätta på en maskin innan det är dags för akupunktur klockan tio. Sen hem och sätta på en maskin till och äta lunch innan jag ska till badhuset och simma med min kontaktperson.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen