Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att visa sin uppskattning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att visa sin uppskattning

Som de flesta redan vet så jobbar ganska mycket ideellt inom speedwayen. Jag har varit funktionär på Tallhult sedan jag var 10 år, haha de blir 16 år nu. Från början hjälpte jag pappa att sälja biljetter på sittplats-läktaren. Men 2007 köpte jag min första systemkamera och insåg att jag kunde kombinera både mina intressen och började fotografera speedway. Och sedan dess får pappa sälja sittplatser själv;) Förra hösten fick jag frågan om jag ville sköta om Valsarnas hemsida och tacka ja, sedan 6 år tillbaka skötte jag redan Luddes hemsida. Men det som är viktigt att komma ihåg är mitt ideella arbete är just ideellt vilket betyder att ingen kan ställa massa krav på mig. Jag kan bara jobba 50% och jag jobbar med speedway för att det är kul och ger mig energi men de dagar jag inte orkar så kan jag lägga det åt sidan. Så är så att jag inte orkar jobba på tre veckor eller på 1 år så kan jag bara lägga det åt sidan. Tillskillnad från ett ”riktigt” jobb, det är inte så många chefer som blir glada om man ringer och säger ”Hej jag orkar inte jobba just nu men jag kommer tillbaka om ungefär ett år”;) Och hade inte varit så att det var just Ludvig som jag hjälpte så hade jag lagt ner de där för länge sedan, men han är en av mina närmaste vänner och han ger mig så mycket annat tillbaka. Men när man lägger ner X antal timmar varje år på att jobba gratis så kan det i bland kännas ganska slitsamt och det är just sådana här små saker som ni ser på bilden nedan som gör att det känns värt de. Jag brukar alltid få Luddes blommor när de vinner, det har liksom blivit med lön haha. Jag ger årligen bort ganska många bilder till speedwayförare gratis men de är ganska dåliga på att visa sin uppskattning, mer än att tagga en i bilden. I bland gör de inte ens det och man får skälla på dem för de klippt bort min logga. Dock händer inte det så ofta längre haha det hjälper tydligen att vara arg;) Men i torsdags i Mariestad kom valsarnas danske förare Kenneth Hansen och gav mig den här nyckelringen och sa ”Tack Joanna för allt du gör för mig”. En sådan liten grej kan betyda så fruktansvärt mycket när man lägger så mycket jobb som jag gör. Tack grabbar, nu satsar vi Allsvensk final! IMG_3852 IMG_3853

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *