Aspiepower Media

Tre saker…

3 saker jag ser fram emot – Kvällens speedwaymatch – Helgen – Att åka till Göteborg om en månad   3 saker jag gillar – Nötcreme – Speedway – Dregen   3 saker jag inte gillar – Hösten – Folk som säger en sak men gör tvärt om – Mörker   3 saker jag vill – Åka till USA – Köpa en ny kamera – Att valsarna ska vinna kvällens match   3 saker jag borde – Vara snällare mot mig själv – Sluta lyssna på vad andra tycker och tänker, jag vet bäst själv vad som är bäst för mig – Lär mig att säga nej oftare   3 saker jag kan – Vissla – Slå hela alfabetet på ett tangentbord på 12 sek – Hela alfabetet på teckenspråk   3 saker jag inte kan – Stå på händer – Äta med pinnar – Prata Grekiska   3 saker jag ofta pratar om – Speedway – Dregen – Baby   3 saker jag önskar mig – Fred på jorden – En ny kamera – En ny lägenhet   3 saker jag blir lugn av -Mitt kedjetäcke – Min bollväst – Baby 3 saker jag blir stressad av – Förändringar – När saker inte är tydliga, var? När? Hur? – Personer som alltid är sena   3 saker jag gjort/ska göra i veckan – Simmat – Jobbat – Se på speedway

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *