Aspiepower Media

Nya fötter= Nya skor

IMG_3652 Efter operatonen går jag av någon anledning ”på sne” i mina skor. Troligen för att högerskon är mer sliten än västerskon eftersom jag bara använt en sko i 1 år, när jag haft gipsskon. Men att gå snett med en ny opererad fot och belasta fel kändes inte som en bra deal så det fick bli ett par nya skor i stället. Har man problem med fötterna så måste man ju faktisk ha riktiga skor, det är inte ens nått att diskutera. Men att hitta skor som inte skaver över ärret och som samtidigt är stabila och bra var inte det lättaste, men blev tillslut dessa walkingskor från Asics. Valde svarta så jag kan ha dem till olika kläder och även när jag föreläser och ska vara snygg;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *