Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Chill dag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Chill dag

IMG_3480 IMG_3477 IMG_3483 Avslutade gårdagen med att morfin för att kunna somna. I dag är det sex dagar kvar tills gipset ska av men som det känns nu kommer jag inte ta av det nästa vecka. Försökte ringa till ortopeden men var många fler som ville fram, så gav upp. Gjorde ett försökt till reumatologen med men nu är den andra onsdagen på rad som jag kommer på att jag ska ringa dem, men under sommaren har de öppet alla dagar UTOM onsdagar. Så länge medicinerar jag mig själv med diclofenac i väntan på reumatism medicinenen ska sättas in. Är ganska säker på att det är en inflammation i foten, som ortopeden sa när hon tog av de vanliga gipset: ”Du kan det här”. Har även meckat med gipset, insåg att man kunde ändra vinkel på det så nu känns det lite bättre när jag går och drar inte lika mycket.  Vi får väl se vad som händer när foten får vila lite. Så i dag blir det en lugn dag. Henrik håller på i trädgården och jag ligger på antalen och lyssnar på ”Pojken som slutade gråta” av Ninni Schulman.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *